O Cukierni

Zapraszamy Państwa do naszej cukierni KRAINA CIAST I TORTÓW Agnieszka Strzelecka znajdującej się przy ul. Ludnej 15 w Hrubieszowie. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą własnych wyrobów cukierniczych takich jak ciasta, ciasteczka i torty, które zawsze cechuje wysoka jakość wykonania oraz niepowtarzalny smak. Na Państwa życzenie wykonamy torty dekorowane tradycyjnie, stylem angielskim oraz ze zdjęciem - fototorty, na wszelkie możliwe okazje: imieniny, urodziny, chrzciny, komunie, wesela, wieczory panieńskie, kawalerskie i inne. Nasza cukiernia uczestniczy w programie "Przyjazna Słodycz", którego celem jest promowanie tylko tych cukierni, które wykazują szczególną dbałość o jakość i smak swoich wyrobów.

U nas możesz w miłej atmosferze wypić herbatę bądź kawę oraz zjeść ciastko.

Zapraszamy do obejrzenia ciast i przykładowych tortów znajdujących się w zakładkach. Jeśli zechcieliby Państwo dowiedzieć się czegoś więcej o naszych wyrobach, zapraszamy do odwiedzenia cukierni, skorzystania z adresu e-mailowego lub telefonu podanego w kontakcie.
Nasze wyroby są dostępne w sklepie firmowym w Hrubieszowie na ul. Ludnej 15. Gwarantuje to utrzymanie stałej wysokiej jakości oraz świeżości oferowanych produktów.

Bądź na bieżąco z nami! Dowiedz się o promocjach! Oglądaj najnowsze wypieki, wyroby śledząc nas na facebook.




ciasta


torty


drobne wypieki


dekoracje





W Ofercie



Zapraszamy Państwa do obejrzenia galerii naszych ciast wraz z opisami. Ciasta dostępne w punktach sprzedaży oraz na zamówienie.



Cena ciasta - 25,59zł/kg.
Ciasto powyżej 10 blach - 55zł/blacha, serniki - 60zł/blacha.



1. Sernik gotowany

sernik gotowany na miodowych plackach z rodzynkami i z prażonymi migdałami

2. Sernik z brzoskwiniami

sernik z brzoskwiniami na czekoladowym spodzie

3. Sernik warszawski

śmietankowy sernik z czekoladową kruszonką

4. Sernik z brzoskwiniami

sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie

5. Sernik wiedeński

"czysty" sernik

6. Seromakowiec

sernik z makiem na kruchym spodzie

7. Sernik na zimno

sernik cytrynowy na zimno, na czekoladowym biszkopcie, z owocami i galaretką

8. Śmietanowiec

ciasto śmietanowe z kruszonką

9. Dzień Kobiet

ucierane ciasto waniliowe, czekoladowe, orzechowe z wiśniami w galaretce i ptasim mleczkiem agrestowym

10. Kubuś

biszkopt przykryty Kubusiem o smaku kiwi, delicjami, ptasim mleczkiem i galaretką agrestową

11. Karmelowe

ciasto karmelowe przełożone kremem brzoskwiniowym z marakują

12. Ambasador

waniliowe biszkopty ze śmietankową i czekoladową masą budyniową, z brzoskwiniami, orzechami, rodzynkami i czekoladą

13. Gruszkowe

ucierany biszkopt czekoladowy przekładany masą toffi i bitą śmietaną z musem gruszkowym

14. Toffi

biszkopty przekładane masą toffi, bitą śmietaną, przykryte herbatnikami

15. 3-bit

biszkopt czekoladowy przekładany masą kajmakową, kremem cytrynowym i bitą śmietaną

16. Krówka

waniliowe biszkopty przekładane masą nugatową i orzechami w karmelu

17. Kremówka hrubieszowska

delikatny krem budyniowy i bita śmietana na kruchym spodzie

18. Pawełek

biszkopty czekoladowe przekładane masą z Pawełków adwokatowych i bitą śmietaną cappuccino

19. Cappuccino

biszkopty cappuccino przekładane bitą śmietaną cappuccino, przykryte biszkopcikami

20. Jogurtowe

czekoladowe biszkopty przekładane bitą śmietaną jogurtową z owocami, przykryte pomarańczową galaretką

21. Wiśnia francuska

ciasto francuskie zapiekane z wiśniami i przełożone masą budyniową

22. Królewiec

budyń gotowany na waniliowym biszkopcie i miodowych plackach, przykryte prażonymi w karmelu orzechami włoskimi

23. Kukułka

biszkopty czekoladowe przekładane bitą śmietaną, wiśniami w spirytusie i w kukułkowej czekoladzie

24. Delicja pomarańczowa

waniliowe biszkopty przełożone bajaderką i kremem z truflą pomarańczową

25. Jagodowe

ucierane waniliowe biszkopty przekładane bitą śmietaną i jagodami

26. Nowinka

czekoladowe biszkopty przełożone wiśniami w żelu i kremem toffi

27. Porzeczkowe

ucierane biszkopty waniliowy i czekoladowy przełożone czarną porzeczką, kremem budyniowym i bitą śmietaną

28. Pani Walewska

kruche ciasto zapiekane z bezą i orzechami włoskimi, przekładane masą budyniową

29. Śliwkowiec

czekoladowe biszkopty przekładane masą czekoladową, przykryte śliwkami moczonymi w spirytusie i otoczonymi polewą czekoladową

30. Rodzynkowiec

biszkopt czekoladowy i orzechowy z masą czekoladową, rodzynkami moczonymi w spirytusie i otoczonymi polewą czekoladową

31. Jabłecznik

waniliowy biszkopt przełożony jabłkami w galaretce i ptasim mleczkiem

32. Miętowe

ucierane czekoladowe biszkopty czekoladowe, orzeżwiająca miętowa pianka z kawałkami czekolady, polane galaretką agrestową

33. Stefanek czekoladowy

ucierane biszkopty czekoladowe przekładane masą budyniową

34. W-Z

ucierane czekoladowe biszkopty przekładane waniliowym kremem

35. Malinowe

waniliowy biszkopt przełożony malinową i jogurtową bitą śmietaną, przykryte galaretką

36. Jogurtowo-serowe

ciasto jogurtowo - serowe z czerwoną porzeczką

37. Martynka

ucierane ciasto przełożone czerwoną porzeczką, bitą śmietaną waniliową i toffi

38. Metrowiec

waniliowo czekoladowe ciasto przekładane masą budyniową

39. Brownie

bardzo czekoladowe ciasto przełożone czekoladą

40. Zemsta teściowej

kruche ciasto przekładane galaretką wiśniową z wiśniami, bitą śmietaną i przykryte zapiekaną bezą

41. Kokosanka

waniliowe biszkopty przekładane kremem i wiórkami kokosowymi

42. Szachownica

sernik z czekoladowym ciastem

43. Aniołek

placki amoniakowe przełożone kremem śmietanowym

44. Makowiec na biszkoptach

biszkopty przekładane masą makową z migdałami

45. Malinowa rozkosz

ciasto cytrynowe zapiekane z bezą, przełżone malinami w galaretce i bitą śmietaną

46. Zielone jabłuszko

sernikowy spód, przykryty kremem adwokatowym, jabłkami w galaretce i bitą śmieaną przyspaną wiórkami kokosowymi

47. Szachownica porzeczkowa

ciasto czekoladowe, przełożone czarną porzeczką i kokosowym kremem

48. Ananasek

ucierane ciasto waniliowe i czekoladowe przełożone delikatnym kremem adwokatowym i ananasem w galaretce

CENY TORTÓW:



1. Tort mały 10 porcji - 70zł

- dekorowany kremem śmietanowym przełożony bitą śmietaną

2. Tort mały 10 porcji - 80zł

- dekorowany kremem śmietanowym przełożony masą budyniową

3. Tort mały 10 porcji - 110zł, 130zł

- dekorowany masą cukrową

4. Tort okrągły do 25 porcji - 110zł

- dekorowany kremem śmietanowym

5. Tort okrągły do 25 porcji - od 150zł, 170zł, 190zł

- dekorowany masą cukrową

6. Tort prostokątny do 30 porcji - 150zł

- dekorowany kremem śmietanowym

7. Tort prostokątny do 30 porcji - od 190zł

- dekorowany masą cukrową

8. tort w kształcie książki do 30 porcji - 170zł

- dekorowany kremem śmietanowym

9. Tort w kształcie książki do 30 porcji - 210zł, 260zł

- dekorowany masą cukrową

10. Tort do 50 porcji - 250zł

- dekorowany kremem śmietanowym

11. Tort do 50 porcji - 290zł

- dekorowany masą cukrową

Ceny tortów poziomowych i weselnych ustalamy indywidualnie

 

Cena za tort może wzrosnąć w zależności dekoracji i ilości ręcznie robionych figurek.



1. Tort z bitą śmietaną i owocami

- białe lub czekoladowe biszkopty przełożone bitą śmietaną z owocami - wiśnią lub brzoskwinią lub czarną porzeczką lub czarną jagodą lub maliną, w sezonie letnim z truskawkami lub borówką.

2. Tort z bitą śmietaną o smaku malinowym

- biszkopty białe lub czekoladowe.

3. Tort z bitą śmietaną o smaku mango-marakuja

- biszkopty białe lub czekoladowe.

4. Tort z bitą śmietaną o smaku czekoladowym

- z bananem i czarną porzeczką lub wiśnią, biszkopty białe lub czekoladowe.

5. Tort z bitą śmietaną o smaku jogurtowym

- z ananasem i brzoskwiniami lub wiśnią, biszkopty białe lub czekoladowe.

6. Tort toffi

- białe lub czekoladowe biszkopty przełożone kremem śmietanowym o smaku toffi, delikatnie przesmarowane lekko kwaśnymi powidłami śliwkowymi lub wiśniowymi.

7. Tort rafaello

- białe biszkopty przełożone delikatnym kremem kokosowym z wiórkami kokosowymi.

8. Tort czekoladowo-orzechowy

- czekoladowe i orzechowe biszkopty przełożone czekoladową masą budyniową z wiśniami i kawałkami czekolady, nasączony wiśniówką.

9. Tort chałwowy

- czekoladowe lub białe biszkopty przełożone masą chałwową, delikatnie przesmarowane lekko kwaśnymi powidłami śliwkowymi lub wiśniowymi.

10. Tort kawowo-orzechowy

- orzechowy i białe biszkopty przełożone masą budyniową kawową, delikatnie przesmarowane lekko kwaśnymi powidłami śliwkowymi lub brzoskwiniowymi.

11. Tort miętowy

- biszkopty czekoladowe przełożone lekkim orzeźwiającym kremem miętowym z kawałkami czekolady.

Poniżej przedstawiamy Państwu przykładowe torty:




WYPIEKI DROBNE robione ręcznie według domowych przepisów naszych babć i mam.
Ciastka kruche - 20,00zł/kg.
babeczka, rurka z kremem - 1,20zł/szt., ptyś, ekler - 1,40zł/szt..


Kokosanki

z wiśnią

Maszynkowe

z marmoladą

Maszynkowe

czekoladowe

Maszynkowe

Kocie oczka

z marmoladą

Aspirynki

z marmoladą

Klawisze

z marmoladą i chrupiącą bezą

Uszka

z marmoladą morelową

Amoniaczki

babuni

Babeczka

z bitą śmietaną w różnych smakach

Muffiny

w różnych smakach z dekoracją i bez

Pierniki

dekorowane gotowe i na zamówienie klienta

Ptysie

Eklery

Rurki z Kremem

Kopytka

Kasztanki

Ciastka czekoladowe

Francuskie z cukrem

Kostka orkiszowa

Deserki


W ofercie posiadamy herbaty BASILUR - Oryginalna Cejlońska herbata serwowana prosto z bujnych szczytów górskich, która przynosi Wam smak wspomnień dawnych herbat ze Sri Lanki w innowacyjnych mieszankach i ciekawych opakowaniach:



W ofercie posiadamy pudełka jednorazowe na ciasto i torty, tace jednorazowe na ciasto i torty:



W OFERCIE POSIADAMY DEKORACJE CUKIERNICZE:

- kwiatki, stroiki ślubne, komunijne, chrzcinowe, itp.,
- dekoracje robione na indywidualne zamówienie klienta,
barwniki, świeczki, wydruki na opłatku jadalnym (np. zdjęcia klientów)







Kontakt


Masz ochotę na wspaniałe ciastko? A może potrzebujesz zamówić tort urodzinowy lub okolicznościowy, ale nie możesz się zdecydować jaki wzór wybrać?
Skontaktuj się z nami! Na pewno pomożemy!





+48 603 666 848




krainaciastitortow@wp.pl


Nasze wyroby dostępne są:


Sklep Firmowy

ul. Ludna 15, 22-500 Hrubieszów

czynne

od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-17:00
w soboty od 8:00-13:00





Masz pytanie? - pisz śmiało!